16 oktober 2024

Partner worden

OR Live is de grootste jaarmarkt voor medezeggenschappers in Nederland. Ruim 850 actieve OR-leden en hun ambtelijk secretarissen ontmoeten elkaar tijdens dit netwerkevent. Bezoekers maken tegelijk kennis met onze partners: de top van OR-opleiders, -adviseurs en -advocaten.

Op OR Live draait het om de vakinhoud. Bezoekers kunnen een eigen inhoudelijk programma samenstellen uit ruim 70 workshops, verzorgd door de partners. Minstens zo belangrijk is de expo, met een gezellig terras en meet & greets waar partners en bezoekers elkaar ontmoeten.

Partner worden?

Als partner van OR Live kunt u uw diensten en producten via de band van de vakinhoud over het voetlicht brengen via de workshops en de expo. Bij de workshops biedt u de bezoekers kennis en ervaringen, methoden en technieken. U kunt laten zien op welk terrein u specialist bent en u kunt zich rondom specifieke thema’s profileren. Zo overtuigt u bezoekers van uw deskundigheid.

Behalve via workshop(s) bent u ook live zichtbaar op de Expo, met uw eigen meet & greetplek. Dat is een bescheiden, transparante stand. Deze stands liggen rond het gezellige cateringterras. Hier kunt u informeel doorpraten met bezoekers.

4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: u krijgt meer naamsbekendheid, u maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en u creëert extra aandacht voor de introductie van nieuwe diensten.
‘OR Live is een uitstekend platform om nieuwe relaties te ontmoeten’
Ernst van Win, partner bij De Clercq Advocaten Notarissen
bezoekersprofiel
De bezoekers van OR Live zijn vooral beslissingsbevoegde medezeggenschappers uit OR, COR en GOR. Het afgelopen jaar trok OR Live ruim 850 bezoekers. Ruim 40% daarvan is lid van het dagelijks bestuur van de OR. Ruim driekwart is werkzaam in een organisatie met meer dan 200 werknemers. 40% zelfs voor een organisatie met meer dan 1.000 werknemers.
‘Elk jaar ontmoeten we weer interessante ondernemingsraden op OR Live’
Dick van Bonenkamp, Merlijngroep
Workshops
Dé manier om in contact te komen met prospects is het geven van workshops. Als partner verzorgt u standaard drie workshops, meer kan ook! Daarin kunt u uw vakinhoudelijke deskundigheid laten zien, nader kennismaken en luisteren waar de vraag in de markt ligt.
‘Workshops zijn dé manier om de expertise van mijn trainers te laten zien´
Wanne van den Bijllaardt, OR Academy
Expo
Een partner van OR Live geeft niet alleen workshops, maar heeft ook een bescheiden, transparante meet & greetplek op de Expo, rondom het gezellige terras. Vanaf deze plek kunt u doorpraten met prospects over uw diensten.
‘Veel nieuwe contacten gelegd’
Luigi Mascini, SBI Formaat
Communicatie
Natuurlijk loopt u als partner mee in de bezoekerscommunicatie met uw eigen logo, organisatieprofiel en workshops op de website. Ook kunt u met uw eigen workshop- en standbezoekers na afloop in contact blijven.
‘Prima uitgangspunt om contact te leggen en te houden.’
Gwen Kuiper, Talenstoft

Inschrijven

De basis van uw partnerschap bij OR Live bestaat uit 3 workshops en 1 ingerichte meet & greetplek. Uw workshop duurt 35 minuten en vindt plaats in een van de zalen direct grenzend aan de Expo. Andere pakketten met minder of meer workshops zijn ook mogelijk.