FAQ

Waar en wanneer vindt OR Live plaats?

OR Live vindt plaats op woensdag 16 oktober 2024 in de Fokker Terminal in Den Haag. Het adres is Binckhorstlaan 249 2516 BB  Den Haag.

Wat zijn de openingstijden voor bezoekers?

De openingstijden voor bezoekers zijn van 09.15 tot 15.00 uur.

Hoe bereik ik de Fokker Terminal met de auto of met het openbaar vervoer?

Voor een uitgebreide routebeschrijving kun je de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Voor het openbaar vervoer pak je bus 26 vanaf Hollands Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS. In ongeveer 5 minuten ben je bij de Fokker Terminal. Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan je linkerhand.

Waar kan ik parkeren tijdens OR Live?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de instructies van de parkeerwachten op te volgen. De kosten voor een parkeerkaart bedragen € 10,00 inclusief btw. Je kunt de parkeerkaarten van tevoren bijbestellen of ter plekke bij de infobalie kopen, pinnen is mogelijk.

Heb je OR Live Compleet? Dan is een parkeerkaart inbegrepen.

Is het noodzakelijk om mij vooraf in te schrijven voor OR Live?

Ja, via het inschrijfformulier kun je een toegangsticket bestellen. Kies voor een OR Live Basis-ticket of kies voor een OR Live Compleet-ticket wanneer je ook het hoofdprogramma wil volgen.

 • OR Live Basis
  • toegang tot OR Live Expo
  • toegang tot reguliere workshopprogramma
 • OR Live Compleet
  • toegang tot 4 exclusieve MainStage presentaties
  • cateringpakket (t.w.v. € 25)
  • parkeerkaart (t.w.v. € 10)
  • alles wat OR Live Basis heeft
Zijn er kosten verbonden aan deelname aan OR Live?

Je kunt al naar OR Live voor slechts € 150, exclusief btw. Met OR Live Basis heb je toegang tot de Expo en de workshops.

Wil je ook het hoofdprogramma van OR Live volgen met 4 exclusieve MainStage presentaties? Ga dan voor OR Live Compleet (incl. toegang tot OR Live Expo, workshops, cateringpakket en parkeerkaart). De kosten voor OR Live Compleet bedragen € 325.

Deze prijzen gelden tot 14 juli en zijn exclusief btw.

Kan ik mij van tevoren inschrijven voor de workshops?

Ja, je ontvangt rond 1 september wat meer informatie voor het inschrijven voor de workshops.

Het is aan te raden je van tevoren in te schrijven voor de workshops. Natuurlijk kan je ook op de dag zelf kijken welke workshops je wil volgen, maar houd er rekening mee, vol = vol.

Bekijk hier het workshopprogramma.

Heb ik een apart ticket nodig voor het hoofdprogramma MainStage?

Ja, alleen met een ticket OR Live Compleet heb je toegang tot MainStage OR.

Het is ook mogelijk om op een later moment je OR Live Basis ticket te upgraden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@performa.nl.

Tijdens OR Live kun je jouw ticket upgraden bij de infobalie tegen directe betaling (contant of pin), als er nog plek is.

Is er catering tijdens OR Live?

Ja! Bij je OR Live Basis ticket kan je ook meteen een bonnenboekje kopen voor je lunch, koffie en thee. De kosten voor een bonnenboekje zijn € 25 (exclusief btw). Het is ook mogelijk om je lunch, koffie en thee te kopen bij een van de counters op de terrassen.

Als je een OR Live Compleet ticket koopt, is de lunch en catering bij de prijs inbegrepen.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

OR Live is gedeeltelijk toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De beursvloer en workshops op de begane grond zijn volledig rolstoelvriendelijk. LET OP: sommige workshops bevinden zich op de eerste etage. Deze zijn niet toegankelijk voor mindervaliden.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens een bezoek aan OR Live. Waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de informatiebalie bij de entree, waar je ze tijdens de openingstijden kunt afhalen. Performa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van eigendommen.

Is er een garderobe aanwezig bij OR Live?

In de entreehal van de Fokker Terminal is een onbewaakte garderobe. Laat geen waardevolle spullen in je jas zitten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of gestolen jassen, tassen of andere eigendommen. De Fokker Terminal beschikt NIET over kluisjes en de organisatie kan geen spullen in bewaring nemen.

Ik ben geinteresseerd in een partnerschap van OR Live, kan dat?

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap van OR Live 2024? Neem dan contact op met Performa op 070-3107011.