FAQ

Waar en wanneer vindt OR Live 2022 plaats?

OR Live 2022 vindt plaats op woensdag 12 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag. Het adres is Binckhorstlaan 249 2516 BB  Den Haag.

Wat zijn de openingstijden voor bezoekers?

De openingstijden voor bezoekers zijn van 09.30 tot 15.00 uur. Let op: voor bezoekers met een ticket voor OR Live Compleet geldt een andere openingstijd, het MainStage-programma begint om 09.00 uur.

Hoe bereik ik de Fokker Terminal met de auto of met het openbaar vervoer?

Voor een uitgebreide routebeschrijving kun je de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Bus 26 vanaf Holland Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS. In ongeveer 5 minuten ben je bij de Fokker terminal. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand.

Waar kan ik parkeren tijdens OR Live?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de instructies van de parkeerwachten op volgen. De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10,00 inclusief btw. Je kunt de uitrijkaarten van tevoren bijbestellen of ter plekke bij de infobalie kopen, pinnen is mogelijk.

Is het noodzakelijk om mij vooraf in te schrijven voor OR Live?

Ja, via het inschrijfformulier kun je een toegangsticket bestellen. Maak een keuze uit een basis-ticket of kies voor MainStage wanneer je ook het hoofdprogramma wil volgen.

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan OR Live?

Je kunt al naar OR Live voor slechts € 99, exclusief btw. Je hebt dan toegang tot de Expo en de workshops.

Wil je ook het hoofdprogramma van OR Live volgen, boek dan een ticket voor MainStage OR (incl. toegang tot OR Live Expo & workshops). De kosten voor een MainStage-ticket bedragen € 250.

Kan ik mij van tevoren inschrijven voor de workshops?

Ja, maar het is niet verplicht om je van tevoren in te schrijven voor de workshops. Op de dag zelf kun je ook ter plekke kijken welke workshops je wilt bijwonen. Maar let op, vol = vol.

Bekijk hier het workshopprogramma.

Heb ik een apart ticket nodig voor het hoofdprogramma MainStage?

Ja, alleen met een ticket OR Live Compleet heb je toegang tot MainStage OR.

Het is ook mogelijk om op een later moment je OR Live Basis ticket te upgraden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@performa.nl.

Tijdens OR Live kun je jouw ticket upgraden bij de infobalie tegen directe betaling (contant of pin), als er nog plek is.

Is er catering tijdens OR Live?

Ja, als je een OR Live Basis ticket koopt, kun je kiezen. Of je koopt je koffie en lunch bij een van de counters op de terrassen, of je bestelt bij je aanmelding direct een bonnenboekje voor je catering voor de hele dag. De kosten hiervoor bedragen € 20 (exclusief btw).

Als je een OR Live Compleet ticket koopt, is de lunch inbegrepen in de prijs.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

OR Live is gedeeltelijk toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De beursvloer en workshops op de begane grond zijn volledig rolstoelvriendelijk. LET OP: sommige workshops bevinden zich op de eerste etage. Deze zijn niet toegankelijk voor mindervaliden.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens een bezoek aan OR Live. Waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de informatiebalie bij de entree, waar je ze tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel, Performa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van de eigendommen.

Is er een garderobe aanwezig bij OR Live?

Bij de entree van de Fokker Terminal is een onbewaakte garderobe. Hier kunt je jouw jas en tas ophangen. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van jouw eigendommen.

Ik ben geinteresseerd in een partnerschap van OR Live, kan dat?

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap van OR Live 2022? Neem dan contact op met Performa op 070-3107011.